onsdag den 24. oktober 2012

Jeg hjælper gerne

- med stort set alt hvad jeg kan. 
Jeg kan da slet ikke lade være og synes vel også,  det er det mindste.
Dog tænker jeg ofte på, om det nu er den rigtige måde vi hjælper andre i mennesker i nød på.
EN af de gange jeg måtte sætte mig lidt ind i tingene, var da jeg uden tøven havde kastet mig ud i at strikke små huer til Afrika. Jeg strikkede og strikkede og tænkte, "hvis de mangler huer, skal de selvfølgelig ha' huer". I mens strikkepindende glødede og jeg sad og følte mig godt tilpas, fordi jeg kunne gøre en lille forskel, slog det mig "hvad bruger man egentlig huer til i Afrika?".

Mens jeg nu får afsløret min ringe viden om temperaturerne i Afrika, som jeg dog tjekkede op på og derfor strikkede videre til de kære unger, vil jeg understrege at mit budskab her er, at næstekærlighed og dermed hjælp til vores medmennesker er vigtigt og betyder rigtig meget for mig, og heldigvis også for rigtig mange af jer, men at jeg synes, det er mindst lige så vigtigt at stoppe op og tænke over om den hjælp vi yder, nu også er den helt rigtige hjælp.

Denne kvinde kunne måske havde ønsker sig noget helt andet ?


Kærligst Hanne

6 kommentarer :

 1. Jeg arbejder frivilligt for en velgørende organisation. Og det arbejde jeg laver kunne sikkert være mere og større - men jeg byder ind med det jeg kan samtidig med at min hverdag hænger sammen. Det er jo også vigtigt - i hvert fald for mig.
  Jeg tænker om damen på billedet i det mindste ikke kan få en kælketur i de der baljer eller... : )
  Knus, Liv

  SvarSlet
 2. Sidder jeg ikke her og griner rigtig højt og larmende midt på dagen
  ha ha ha haaa ha hi .... ti hi... ;o))))
  En kælketur, skide god ide. Det må da være den rette hjælp, at sende den ide frem til hende. Måske hun selv har tænkt tanken ? Synes hun har en lille trækning i den ene mundvig ;o))
  knus Hanne

  SvarSlet
 3. Griner... Hvor er du skøn Liv :o)

  Da jeg så billedet og overskriften tænkte jeg først "støt brysterne"

  Gennem firmaet bliver jeg ringet op flere gange om ugen, om vi ikke kunne tænke os at støtte alverdens mere eller mindre mærkelige ting.
  Jævnligt korser jeg mig, og tænker om de virkelig ikke har andet og mere fornuftigt at bruge deres tid på, og tvivler stærkt på at alle har rent mel i posen.

  Jeg har valgt gennem firmaet at støtte et par organisationer der hjælper handicappede børn, samt de kræftsyge børn med en transport årligt, da det er børn med handicap vi tumler rundt med til hverdag.
  Privat ville jeg ønske tiden var til at være besøgsven. Jeg synes det lyder så hyggeligt, og mange ældre mennesker har ingen selskab til hverdag - engang når ungerne er store og hverdagen ser anderledes ud. I dag må jeg nøjes med at hjælpe mig selv gennem dagligdagen :o)

  - og det med huerne og Afrika Hanne... Jeg ville ha tænkt samme tanke ;o)

  Knus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var bestemt dagens grin og når man som mig ser alt i billeder.... hi hi hi .... griner igen ;o)
   Jeg har engang været selvstændig også og husker godt alle de ting, der blev spurgt om støtte til. Jeg har det som dig Lise. Jeg tror det er vigtigt at finde sine mærkesager og så gøre en forskel der.
   Tanken om at være besøgsven eller voksenven er en meget sympatisk tanke, og jeg kan godt lide, at man også husker at gøre nået i det nære.

   Glæder mig at jeg ikke var alene om denne Afrika ting ;o)))

   Knus Hanne

   Slet
 4. Sommetider er det De mærkeligste ting, der lige Er størst Behov for. ;)
  Hilsen mona

  SvarSlet
 5. Ja ik' ;o)))
  Nogen gange så ved man jo slet ikke at de mangler det, før man får det, vel ?!
  kh. Hanne

  SvarSlet

Tak fordi du ville skrive en kommentar. Alt bliver læst og værdsat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...