Min forestilling var, at Sushi er mystisk og gådefuldt Japansk mad som vi, i Vesten, ikke ved en disse om at lave. Jeg ved at en sushi-kok står i lære i, ja jeg ved ikke hvor mange år, men mange, for at kunne beherske den ædle kunst.
SÅ ikke uden frygt har jeg kredset omkring SUSHI'ens gåder og tvivlet på om det mon var klogt, at kaste mig ud i den slags "kunst".
MEN, jeg lod mig friste, og vel også lidt provokeret, til at give det et forsøg og hvilken overraskelse ;o)
(-jeg beklager den dårlige billedkvalitet)
(-jeg beklager den dårlige billedkvalitet)
SE MED:
Hvis du pynter sushi'en bliver den meget mere spændende og appetitlig at se på og stykkerne
kommer heller ikke til at ligne hinanden.
af gode sider på nettet, med gode forklaringer og inspiration.
Special varerne fandt jeg i Tiger... lidt pudsigt måske ?
De kan selvfølgelig også købes i de fleste fødevarebutikker.
Måske er det i dag, du skal kaste dig ud som Sushikok?
Det kan bestemt anbefales ;o)
Kærligst Hanne
Umm det ser lækkert ud og forhåbentligt smagte det lige så godt som det er flot ;O)
SvarSletDet smagte rigtig dejligt og vi fik alt det vi kunne spise ;o)
SvarSletDet svære er at pynte det :o)
SvarSletmen det har du i vanlig stil klaret fint ..
og nu er du i træning til næsten gang jeg rammer Sverige :oD
kh Mona
En klar aftale ;o)
SvarSlet- på den måde er familien også til fisk.
kh. Hanne